Yritys


aurinkotieKorpinurmi & Haapasalo kiinteistöt Oy – Kasvuhakuinen ja ketterä kiinteistösijoitusyhtiö, joka keskittyy toiminnassaan asuinhuoneistojen ja toimitilojen rakennuttamiseen sekä hankkimiseen ja edelleen vuokraukseen ja kiinteistöjen kehittämiseen. Hyödynnämme sijoitusmarkkinoiden tukkualennusta hankkimalla ja rakennuttamalla pääsääntöisesti kohdekokonaisuuksia. Yhtiömme vahvuuksia ovat taustahenkilöiden laaja kiinteistö- ja sijoitusalan tuntemus, yhteistyökumppanien tiivis verkosto ja pysyvät asiakassuhteet.

Yrityksemme tarjoaa yksityissijoittajille mahdollisuuden päästä mukaan kiinteistö- ja asuntosijoittamiseen pienellä vaivalla sekä huomattavasti asuntomarkkinoita pienemmällä riskillä.

Portfoliomme koostuu pääasiassa hyvän kassavirran tuottavista asunnoista ja liiketiloista likvideillä sijainneilla. Pyrimme aktiivisen osto- ja myyntitoiminnan sijasta pitkäaikaisiin sijoituksiin ja kiinnitämme huomiota kiinteistöjen jatkojalostusmahdollisuuksiin. Asuntorahastojen tuotto-odotuksista poiketen tarjoamme sijoittajalle kiinteän takuutuoton, joka määritellään sijoituksen juoksuajan sekä sijoitettavan pääoman mukaan.